Bel nu » 0497 - 36 07 91

Muurafdekkers

Dhr. Bastiaansen: "Muurafdekkers zijn een kwalitatief hoogwaardige afsluiting van het metselwerk. Bovendien zorgt de muurafdekker ook voor een mooie afwerking van mijn muur."

Een muurafdekker is de ideale oplossing als u metselwerk heeft dat afgedekt en beschermd moet worden. Bij Raamdorpelelementen B.V. hebben wij al vele jaren ervaring met het maken en plaatsen van muurafdekkers.

 • ✓ Kant-en-klaar geleverd
 • ✓ Eenvoudig zelf te monteren
 • ✓ Binnen 4 weken geleverd
 • ✓ Diverse kleuren en modellen muurafdekkers
Bel nu » 0497 - 36 07 91 Vraag een offerte aan

Online uw muurafdekker bestellen bij Raamdorpelelementen BV

Een muurafdekker bestellen is zeer eenvoudig. Via ons "offerte aanvraag formulier" kunt u precies aangeven wat u nodig heeft. Hierna krijgt u via de mail een offerte op maat. U heeft dus gelijk duidelijkheid over de kosten van de muurafdekkers.

De muurafdekkers worden geproduceerd in eigen beheer, waardoor wij ze kant-en-klaar bij u afleveren. Het voordeel hiervan is dat wij scherp kunnen toezien op de kwaliteit en uw bestelling snel kunnen leveren. Wij verpakken uw muurafdekkers zorgvuldig en leveren deze in handige bakken en rekken, die wij uiteraard ook weer bij u komen ophalen. Onze muurafdekkers zijn eenvoudig te monteren.

De voordelen van muurafdekkers

Een plat dak of een betonrand wordt vaak afgewerkt met schoon metselwerk. Dit is architectonisch wellicht heel mooi, maar een open rand is zeer kwetsbaar. De bakstenen zijn kwetsbaar voor weersinvloeden zoals regen of sneeuw. Hierdoor kan er vocht komen tot op de spouw in de muur. Een muurafdekker is niet alleen een mooie afwerking rondom uw huis, maar beschermt ook tegen binnendringend vocht. Bovendien vormt het een mooi geheel met waterslagen. Onze muurafdekkers zijn uitgevoerd met slijtvaste voegen, zodat uw muurafdekkers nog jaren meegaan.

Muurafdekkers in meerdere kleuren en modellen

Het assortiment muurafdekkers van Raamdorpelelementen BV is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd een muurafdekker kunt vinden die bij uw woning past. U kunt kiezen uit verschillende modellen met elk een eigen dikte en lengte. Ons assortiment bestaat uit stenen muurafdekkers van de merken St. Joris uit Beesel en Wienerberger-Terca uit Panningen. De muurafdekkers van Raamdorpelelementen B.V. zijn verkrijgbaar in zeven kleuren ijzerklinker. U heeft keuze uit het Color-line, Ezelsrug en Paddenstoel model muurafdekker. Alle muurafdekkers zijn leverbaar met halfsteens-, steens- en spouw-afwerking. Hieronder vindt u de kenmerken van onze muurafdekkers:

 • 3 kleuren ijzerklinker, ZW-02 zwart en BR-18 bruin (overige kleuren op aanvraag)
 • Color-Line (Dikke stenen met ronde kant)
 • modellen: halfsteens 100mm, steens 210mm en spouw 211 t/m 440mm
 • Ezelrug
 • modellen: halfsteens 100mm, steens 210mm en spouw 270mm
 • 4 kleuren ijzerklinker, zwart, donker bruin en licht bruin (overige kleuren op aanvraag)
 • Ezelrug
 • modellen: halfsteens 100mm, steens 210mm
 • Paddestoel (2 raamdorpels met een paddestoel ertussen)
 • modellen: diverse maten

Eigenschappen van de muurafdekker

Muurafdekkers hebben een aantal kenmerkende eigenschappen. Zoals de naam al zegt is een muurafdekker effectief om uw muur af te dekken tegen het weer en andere schadelijke invloeden. Muurafdekkers beschermen metselwerk zoals muren, platte daken en betonranden tegen vocht-, water- en sneeuwschade. Met een muurafdekker komt het onderliggende metselwerk niet direct in aanraking met water en vocht. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een muurafdekker die eenzijdig of tweezijdig aflopend is. Daardoor glijden regen en sneeuw van de muurafdekker af en blijft u schade aan het metselwerk bespaard.

De muurafdekkers worden gemaakt van hardsteen, zoals beton en natuursteen. Dit sterke materiaal beschermt de muur jarenlang tegen invloeden van buitenaf. De muurafdekkers van Raamdorpelelementen B.V. zijn tevens verkrijgbaar als verlijmd element. Net als de raamdorpels hoeven de stenen van de muurafdekker niet los ingemetseld te worden. Dit draagt bij aan een snelle en eenvoudige montage. Door de slijtvaste voegen is de muurafdekker uitgerust met een sterke binding.

Muurafdekker prijzen

De muurafdekkers van Raamdorpelelementen B.V. zijn voordelig omdat wij onze muurafdekkers zelf fabriceren. Wij houden het gehele productieproces van de muurafdekkers in eigen beheer. Daardoor kunnen we u kwalitatief sterke muurafdekkers en een snelle levering bieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een muurafdekker op maat. Via ons online offerte systeem heeft u binnen één minuut al inzicht in de prijs van uw gewenste muurafdekkers.

Bel nu » 0497 - 36 07 91 Vraag een offerte aan

Muurafdekkers en raamdorpels

Op veel woningen loopt de muurafdekker door in de raamdorpels. Daarom staat het mooi als de muurafdekker van hetzelfde materiaal is en dezelfde kleur heeft als de raamdorpels. De woning straalt dan één mooi geheel uit. Raamdorpelelementen B.V. heeft haar assortiment muurafdekkers zo samengesteld dat alle muurafdekkers perfect te combineren zijn met de raamdorpels. Zowel de raamdorpels als de muurafdekkers zijn verkrijgbaar van de merken St. Joris en Wienerberg Terca. Daarnaast kunt kiezen uit muurafdekkers met afdekstenen die een geglazuurde of ongeglazuurde afwerking hebben.

Bekijk meer foto's van onze muurafdekkers.

Heeft u nog vragen over onze muurafdekkers?

Onze specialisten staan u graag te woord over het plaatsen van muurafdekkers bij uw woning. Ook voor tips bij de montage kunt u één van onze specialisten inschakelen. Is er nog iets onduidelijk of wilt u meer weten? Bel dan naar 0497-360791 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam *

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

E-mailadres *

Vraag / opmerking *
Voor offerte aanvragen klik hier.