Bel nu » 0497 - 36 07 91

Op zoek naar lekdorpels?

HeBlad produceert de lekdorpel in eigen fabriek en levert uit eigen voorraad!

Wanneer u zoek bent naar een professionele fabrikant en leverancier van hoogwaardige lekdorpels, dan bent u bij HeBlad aan het juiste adres. Wij produceren de lekdorpel in onze eigen fabriek en leveren deze in de meest schitterende kleuren, zoals Hollands rood, Sahara geel en Blauw gesmoord. Deze dorpels kunnen zowel geglazuurd als ongeglazuurd worden geleverd. HeBlad levert naast particulieren ook aan bedrijven waaronder architecten, woningbouwcorporaties, aannemers en klusbedrijven. Bent u benieuwd naar onze collectie lekdorpels? Neem dan snel een kijkje op onze website en laat u inspireren!

De lekdorpel van HeBlad staat voor gemak

Onze lekdorpels worden exact op maat geleverd en zijn eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk kunt u de montage ook aan HeBlad uitbesteden. Daarnaast wordt uw bestelling in handige bakken en rekken op uw bouwplaats bezorgd. En vanzelfsprekend halen we deze ook weer bij u op. Bovendien is de lekdorpel beschikbaar in elke lengte, kunt u deze strak en vlak monteren en is de dorpel voorzien van slijtvaste voegen. Ook monteren bij slecht weer is geen probleem.

Waarom dorpels bij HeBlad?

De specialisten van HeBlad hebben ruim 10 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van productie, levering en montage van lekdorpels, muurafdekkers en spekbanden. Met passie voor het vak beantwoorden we dan ook graag al uw vragen over onze producten en dienstverlening. Verder kunt u bij HeBlad altijd genieten van:

  • Eenvoudig online aanvragen van vrijblijvende offertes
  • Transparante offertes direct in uw e-mail inbox
  • Hoogwaardige producten uit eigen fabriek
  • Produceren uit eigen voorraad

Heeft u interesse in onze lekdorpels of andere producten? Heeft u vragen over de toepassing over montage van onze dorpels? Of bent u gewoon benieuwd naar ons assortiment? Neem dan contact op door te bellen met 0497-360791 of door gebruik te maken van ons contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Stenen Dorpels - Muurafdekkers - Raamdorpelelementen - Lekdorpel - Prefab Raamdorpelstenen - Raamdorpel, Prefab Raamdorpel - Waterslagen